ARS Nobilis logo mobile

Gem d’Or, de nieuwe juweliersbeurs in België 3 & 4 SEPTEMBER, LA SUCRERIE – WAVRE

Intro

Na enkele jaren met kleinere beursinitiatieven, vindt er dit jaar in september opnieuw een nationaal beursevent voor de sector plaats, centraal in het land, gemakkelijk te bereiken voor bezoekers én exposanten en met een kleinschalig en laagdrempelig imago.

Gem d’Or: Een Ontmoetingsplaats voor de Juwelierssector

Een Terugkeer naar Samenkomst en Verbinding

Na enkele jaren van kleinere beursinitiatieven, markeert dit jaar september een opmerkelijke heropleving in de Belgische juwelierssector. Gem d’Or, hét nationale beursevent voor de sector, staat klaar om te schitteren. Dit evenement, centraal gelegen in het land, is gemakkelijk bereikbaar voor zowel bezoekers als exposanten en straalt een sfeer van bescheidenheid en toegankelijkheid uit. Gem d’Or biedt een uitgelezen kans voor professionals om elkaar te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen.

Een Schat aan Diversiteit

Van gouden juwelen met diamanten en kleurstenen tot zilveren sieraden, hoogwaardige uurwerken, luxueuze interieurontwerpen, verpakkingen, innovatieve 3D-printing en machinerie, evenals ondersteunende diensten voor juweliers: Gem d’Or heeft het allemaal. Op 3 en 4 september kunt u een ontdekkingstocht maken door dit verrassend gevarieerde aanbod en u laten inspireren door de nieuwste collecties.

De Ideale Locatie

Gem d’Or vindt plaats in La Sucrerie in Wavre, een gloednieuw, hypermodern gebouw in het hart van Waals-Brabant. Deze centrale locatie is veilig en eenvoudig bereikbaar, waardoor Gem d’Or een ideale ontmoetingsplek is voor iedereen in de juwelierssector. Dit Belgische initiatief onderstreept dat het niet nodig is om naar het buitenland te reizen om op de hoogte te blijven van de nieuwste modetrends in juwelen en horloges, en om collega’s en leveranciers uit de sector te ontmoeten zonder lange reizen te maken.

Toewijding en Passie

De organisatoren hebben hun hart en ziel in dit evenement gestoken. De keuze van de locatie en de exacte formule werden met uiterste zorg en oog voor detail gemaakt. De praktische organisatie van dit nieuwe sectorevent vereiste aanzienlijke inspanningen, energie en een vastberadenheid om te slagen. Het doel was duidelijk: juweliers een nationaal, Belgisch en veelzijdig beursinitiatief bieden.

Samen Sterk

Enkele pionierende exposanten hebben dit nieuwe initiatief ondersteund, en velen zijn in hun voetsporen getreden. Verschillende merken bundelen hun krachten en bieden bezoekers gezamenlijk lunch en een open bar aan. Dit biedt een ontspannen sfeer om opnieuw contact te maken met collega’s en de nieuwste trends in de sector te ontdekken.

“Gem d’Or wordt georganiseerd vanuit een diepgevoelde behoefte van juweliers om elkaar te ontmoeten, vertrouwde leveranciers weer te zien, en tegelijkertijd nieuwe producten en bedrijven te ontdekken, dit alles in een ontspannen sfeer.”

Eenvoudig Inschrijven

Voor bezoekers is het sterk aanbevolen om zich gemakkelijk in te schrijven via de website www.gemdor.be. Er is een speciale rubriek beschikbaar voor registratie.

Deelnemende Bedrijven uit de Sector

Een overzicht van de bedrijven uit de sector die deelnemen aan Gem d’Or:

Buhlmann & 3 Desc bvBukoChrono Euro Diffusion
DillisEC De SchepperEmka
FoldercomposerGST TradingHagerty
Ice SAJuvexMikropakket
NyriPigouScaldis
Silver RoseSin RejacStudex
ZelsArs Nobilis

Een Line-up van Prestigieuze Merken

Een overzicht van de merken die aanwezig zullen zijn op Gem d’Or:

3 DesignCalvin Klein JewelryHugo Boss Accessories
AddioCalvin Klein WatchesIce Watch
BauhausCasioJewelTry Studio
Boss JewelryCheteKiki
Boss WatchesConnoisseursLacoste Jewelry
Bruno Men CollectionD’euXXLacoste Watches
CaloniDiamoLampert
EC De SchepperEdificeLegor
EmotionsEnvision TecLisa Mona
Excel CollectionGainerie De BieM&M
Gento JewelsGrace JewelleryMikropakket
G-ShockHodersOrage
HugoHugo Boss AccessoriesOrage Kids
HuggiesIce WatchOrage Teenz
JewelTry StudioKikiPontiac
Lacoste JewelryLacoste WatchesSaint Maurice Wedding Rings
LampertLegorScaldis
Lisa MonaM&MSilver Rose
MikropakketOrageSin Rejac
Orage KidsOrage TeenzSiro-Lasertec
PontiacSaint Maurice Wedding RingsStudex
ScaldisSilver RoseTeno Love Rings
Sin RejacSiro-LasertecTitan Factory
StudexTeno Love RingsTommy Hilfiger Jewelry
Titan FactoryTommy Hilfiger WatchesTresor
Tommy Hilfiger JewelryTresorVallorbe
Tommy Hilfiger WatchesVallorbeViventy
TresorViventyWatch People
VallorbeWatch PeopleYou & Me
ViventyYou & MeYvette Ries
Watch PeopleYvette RiesZels
You & MeZeppelin
Yvette Ries

Gem d’Or belooft een schitterend evenement te worden waar vakgenoten samenkomen, nieuwe verbindingen leggen en de nieuwste trends in de juwelierssector ontdekken. We verwelkomen u graag op 3 en 4 september!

Scroll naar boven