ARS Nobilis logo mobile

ARS NOBILIS-LEDEN AANKONDIGINGEN

Intro

Aankondigingen voor leden

VOLGENDE VERKOPEN: 12, 16, 19 & 26 september

De Berg van Barmhartigheid nodigt je uit voor zijn volgende 4 veilingen, die plaatsvinden op 12, 16, 19 en 26 september om 13u. De veiling van zaterdag 16 september zal uitzonderlijke stukken bevatten: weelderige juwelen, horloges van topmerken, luxe handtassen en nog veel meer. 

Kopen bij de Berg van Barmhartigheid is ethisch verantwoord en duurzaam! Door uw aankoop, helpt u immers ook de persoon die het pand binnenbracht om er de beste prijs voor te krijgen. Indien de verkoopprijs hoger is dan het bedrag dat de persoon ons moet, dan wordt dit verschil INTEGRAAL aan hem overgemaakt. Dit is wat wij noemen de “verkoopbonus”.

Meer info: www.bergvanbarmhartigheid.be 

TWEEDEHANDS & ANTIEKE JUWELEN GEVRAAGD 

Bij Adin Antieke Juwelen hebben we een grote vraag naar tweedehands, vintage en antieke sieraden.  We staan open voor uw aanbod en maken het u zo voordelig mogelijk om aan ons aan te bieden:

  • Contacteer ons via e-mail: info@adin.be, of via Whatsapp 0495 266 431 (t.a.v. Elkan Wijnberg).
  • Stuur ons foto’s van uw aanbod.

🡪 Deel uw aanbod zo volledig mogelijk, dus incl. beschadigde of kapotte juwelen, etc. Wij kunnen op die manier makkelijk inschatten wat we kunnen overkopen: wij maken de selectie voor u.

🡪 Toon uw volledig aanbod op één foto. Zo kost het geen moeite om wat verkocht te krijgen.

We bieden meer dan de goudprijs voor de items die we uit uw aanbod selecteren en we kunnen een ophaaldienst voor u regelen.

 

ETALAGIST(E) en GRAVEUR(S) gevraagd 

Ars Nobilis krijgt regelmatig vragen van juweliers die op zoek zijn naar een etalagist(e) voor het maken van etalages en naar graveurs voor trouwringen, armbandjes met naamplaatje, enz. 

Graag contact opnemen met Ars Nobilis via mail@arsnobilis.be of 0499/722 882. 

___________________________________________________________________________

Scroll naar boven