ARS Nobilis logo mobile

Lid worden?

U GENIET van volgende DIENSTEN EN VOORDELEN

Informatie

Ars Nobilis informeert u over alles wat er in de sector gebeurt via nieuwsbrieven, blog posts op de website, de diverse social media kanalen en het luxueuze Prestige Magazine. Zo blijft u op de hoogte van alle relevantie informatie.

Bovendien kunt u als lid gratis de andere Ars Nobilis-leden informatie te bezorgen. Ars Nobilis deelt uw bericht op alle kanalen. Uw kleine aankondiging kan 4 keer per jaar, gratis worden opgenomen in Prestige Magazine. Uw persmededeling of -bericht kan worden opgepikt in het Ars Nobilis Mail Magazine dat een achttal keer per jaar wordt uitgestuurd.

SOS-netwerk en helpdesk

U wordt aangesloten op de alarmlijn van Ars Nobilis. Dit betekent dat u alle veiligheidswaarschuwingen toegestuurd krijgt die het secretariaat uit de sector ontvangt, evenals de opsporings- en andere berichten van de Federale Politie. Cruciale informatie!

De HELPDESK van het federatie-secretariaat. Voor al uw vragen over de sector kan u steeds terecht via het nummer 0499/72.28.82 en via mail@arsnobilis.be. De vragen worden doorgegeven aan de verschillende ARS NOBILIS commissies en u krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Evenementen

Als lid neemt u met 2 personen gratis deel aan de talrijke thema-avonden en workshops die Ars Nobilis organiseert. Deze events gaan zowel online als offline door. De jaarlijkse receptie op een exclusieve locatie is hét hoogtepunt van het jaar.

Bovendien krijgt u als lid korting bij diverse cursussen die door Ars Nobilis-partners worden ingericht over marketing, verkooptechnieken, veiligheid, financiële en juridische aspecten, materialen zoals goud, diamant en parels, en andere thema’s die actueel zijn voor de sector.

Ledenzone website

Als lid van Ars Nobilis krijgt u toegang tot de ledenzone op onze gloednieuwe website en de besloten Facebook groep. Daar vindt u informatie die exclusief bestemd is voor onze leden.

Uw zaak wordt ook vermeld in de ledenrubriek op de Ars Nobilis website. Indien u dit wenst, worden uw activiteiten daarbij wat nader omschreven.

Ars Nobilis 2023 label

Het Ars Nobilis label toont aan uw klanten dat u een betrouwbare partner bent. Als lid neemt u deel aan alle campagnes en projecten die met het Ars Nobilis label worden gevoerd.

Het promotiemateriaal, o.a. certificaten en raamstickers worden u gratis toegestuurd.

Belangenbehartiging

Ars Nobilis staat dagelijks in contact staat met verschillende overheden. Zowel op federaal, regionaal als op lokaal niveau. Overheidsdiensten zoals FOD’s, Vlaio, politiediensten, de administratieve diensten van de FOD Economie (economische inspectie) en de FOD Financiën (Waarborgregister), e.a. behoren tot de contacten van Ars Nobilis.

Dankzij onze nauwe contacten met ministeriële kabinetten kunnen we de belangen van de sector verdedigen. Dit deden we onder andere tijdens de Covid-19 lockdowns. Zo konden juwelierszaken enkele maanden eerder opnieuw de deuren openen.

Hiermee maken we écht het verschil voor onze leden en niet-leden.

Meer voordelen...

  • VOORDEELCONTRACTEN
    bij partners-leveranciers. Denk maar aan groepsaankopen en kortingen.

  • VEILIGHEIDSPREVENTIE
    Ars Nobilis organisereert kleine of doorgedreven veiligheidsaudits in uw zaak, werkt een gemeenschappelijk project uit voor camerabewaking en alarmmeldingen, en organiseert workshops in verband met veiligheid. Als lid kunt u daar gratis aan deelnemen.

  • VERTEGENWOORDIGING in de European Federation of Jewellery waarbij de beroepsfederatie ARS NOBILIS aangesloten is en waar uw belangen verdedigd worden op Europees niveau.

Stemrecht

Indien u dit wenst en op uw schriftelijke vraag, kunt u tijdens de Algemene Vergadering uw stemrecht uitvoeren. Zo heeft u inspraak in de acties van uw beroepsvereniging én bepaalt u mee de strategie van ARS NOBILIS in de toekomst.

Maar waar u het meeste verschil mee maakt is uw engagement in het bestuur. Wenst u meer informatie? Contacteer ons secretariaat!

Word ook lid!

Informatie, over alles uit de sector via verschillende kanalen

Belangenverdediging, naar verschillende federale overheden e.a.

Evenementen, gratis deelname aan de talrijke thema-avonden die Ars Nobilis organiseert.

Scroll naar boven