Medewerkers gezocht 

WE ARE LOOKING FOR A MULTILINGUAL SALESPERSON TO JOIN OUR DYNAMIC TEAM

  • Perfect knowledge of Dutch(must), English & French
  • Good interpersonal skills
  • Flexible (work on Saturday)
  • Previous experience in sales preferable

Please send us your application at yvan@yvans.be»

_________________________________________________________________

INTERNATIONALE FREELANCE SALES MANAGER gevraagd

Voor de exclusieve Wouters & Hendrix Gold collecties zijn we op zoek naar een gemotiveerde en dynamische salesmanager met affiniteit voor de ontwerpen en appreciatie voor het universum van W&H. Met een belangrijke rol in de ontwikkeling van Wouters & Hendrix Gold binnen het juwelierssegment, ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten, de regelmatige opvolging en het leveren van een uitstekende service. 

Essentieel zijn min. 3 jaar saleservaring in het juwelierssegment, commercieel inzicht, goede marktkennis, target-gerichtheid, oog voor merchandising en service, NL/FR/ENG, flexibiliteit en een verzorgde uitstraling. Aanbod: een uitdagende functie in een creatief Belgisch bedrijf met handwerk als handelsmerk en binnen een dynamisch team. Gelieve CV en contact gegevens te sturen aan info@wouters-hendrix.com

_________________________________________________________________________________

Gevraagd : een klanten-ADVISEUR of -ADVISEUSE

Juwelier-horlogemaker Yanis 1965 wil graag een duurzame samenwerking aangaan met een klantadviseur of -adviseuse. De voorkeur wordt gegeven aan een tweetalige kracht Frans (prioritair)/Nederlands met een grote dosis motivatie en ondernemingszin en een verzorgd uiterlijk.  Graag uw CV en sollicitatiebrief aan info@yanis1965.be.

_________________________________________________________________________________

  • UURWERKMAKER gevraagd 

Juwelier Bouverne, gevestigd in centrum Gent, is op zoek naar een uurwerkmaker M/V met ervaring om het atelier-team te komen versterken, een functie met verantwoordelijkheden wordt aangeboden. De vergoeding is in verhouding.  Gelieve contact op te nemen via mail, en een CV te richten aan alain@bouverne.eu.

_____________________________________________________________________________________


 INTERNATIONAL SALES MANAGER  gevraagd

KOMONO, een internationale ‘brand’ die hedendaagse uurwerken en optiek-producten ontwerpt en produceert, zoekt voor de hoofdzetel in Zwijndrecht (Antwerpen) een internationale salesmanager met groeipotentieel die een sleutelpositie zal innemen in de wereldwijde expansie van KOMONO. De functie omvat het beheer van de relaties met de internationale distributeurs over de hele wereld, in nauwe samenwerking met twee andere internationale salesmanagers met als doel de snelle groei te faciliteren en consolideren. Een zeer goede kennis van het Engels is essentieel, evenals excellente commerciële, analytische, plannings-, en interpersoonlijke vaardigheden. KOMONO waardeert een proactieve persoonlijkheid die initiatief neemt en problemen op een creatieve manier kan oplossen.   

Meer informatie over deze functie op www.komono.com/knowledge/jobs.  CV en een gemotiveerde brief worden verwacht via work@komono.com

_______________________________________________________________________________________