Juweliers/kleinhandelaars: schrijf snel uw lidgeld over en GENIET van volgende DIENSTEN & VOORDELEN


  • INFORMATIE: de BFJU-ARS NOBILIS informeert u en u kunt zelf, gratis, de andere ARS NOBILIS-leden informatie bezorgen. Dit kan door een bericht op de website te laten plaatsen en/of te laten verspreiden via het mailbestand van ARS NOBILIS dat het secretariaat beheert. Uw bericht wordt ook geplaatst op de facebook pagina BFJU Ars Nobilis. Uw kleine aankondiging wordt gratis opgenomen in Prestige Magazine. Uw perscommuniqué of bericht kan worden opgepikt in de Ars Nobilis Mail Magazine die meerdere keren per jaar wordt uitgestuurd.
  • Het SOS-NETWERK: u wordt aangesloten op de alarmlijn van de BFJU-ARS NOBILIS wat betekent dat u alle veiligheidswaarschuwingen krijgt toegestuurd die het BFJU secretariaat ontvangt uit de sector evenals de opsporings- en andere berichten van de Federale Politie.
  • De HELPDESK van het BFJU secretariaat: op het gsm-nummer 0499/72.28.82 en via het mail-adres mail@arsnobilis.be kunt u terecht met al uw vragen over de sector.
  • VOORDELEN u krijgt korting bij diverse vervolmakingscursussen die door Ars Nobilis-partners worden ingericht over marketing, internet, verkooptechnieken, veiligheid, materialen zoals goud, diamant en parels, enz.
  • VOORDEELCONTRACTEN bij partners-leveranciers.
  • Toegang tot de LEDENZONE op de website www.arsnobilis.be. Opname in de rubriek van de leden. 
  • VERTEGENWOORDIGING in de European Federation of Jewellery waarbij de BFJU-ARS NOBILIS aangesloten is en die uw belangen verdedigt op Europees niveau.
  • STEMRECHT als effectief lid (indien u dit wenst en op uw schriftelijke vraag) op de Algemene Vergadering en inspraak in de acties van uw beroepsvereniging: zo bepaalt u mee de strategie van de BFJU–ARS NOBILIS in de toekomst.

Bijdrage lidmaatschap 2023

Bijdrage juweliers 1ste verkooppunt

(Starters betalen het eerste jaar 50%, het tweede jaar 75% waarbij de kopie van de inschrijving bij de KBO geldt als bewijs.) 

€ 400

Vanaf twee verkooppunten

€ 490

STEUNEND LID 

€ 550

Uw inschrijving is definitief na betaling van het lidgeld. Daarna ontvangt u het document voor de boekhouding.

Indien u de voorbije jaren geen lid bent geweest, gelieve dan ook het inschrijvingsformulier in te vullen en terug te sturen via mail aan mail@arsnobilis.be.

UW LIDMAATSCHAPSBIJDRAGE IS 100% FISCAAL AFTREKBAAR (ART. 49 W.I.B.)


Hoe overschrijven?

Bedrag: zie bijdrage lidmaatschap bovenaan

Rekening IBAN: BE15 4387 2036 2130

BIC-code: KREDBEBB

Mededeling: Lidgeld 2023

Begunstigde: ARS NOBILIS vzw, Priester Cuypersstraat 3, 1040 Brussel