OroTempo breidt uit in september!

     Op initiatief van ChronoEuroDiffusion zag het salon OroTempo meer dan 10 jaar geleden het licht. Het salon evolueerde jaar na jaar en bracht een groeiend aantal belangrijke spelers uit de uurwerken- en juwelenindustrie bijeen. In de maand februari van dit jaar wijzigde het organiserend team achter OroTempo. Jan Orye en Eric Döhnert zijn trots de leiding van dit evenement te mogen overnemen en willen zo bijdragen om de visibiliteit van de sector te verhogen.

 

The Show

Het hoofddoel van het nieuwe OroTempo team is om verder te gaan met het ontvangen van de merken en hun verdelers en hen de gelegenheid te geven om hun nieuwe collecties voor te stellen in een aangenaam en ontspannen kader. Dit concept vindt veel bijval bij de deelnemers. Er worden verdere ontwikkelingen van het salon overwogen die vooral betrekking hebben op de organisatie, teneinde een maximum aan comfort te kunnen bieden aan de exposanten en de uitgenodigde juweliers. Het volgende OroTempo salon zal plaatsvinden in paleis 3 op de Heizel, op 10 en 11 september e.k. Hou de communicatie hierrond in de gaten!

Voor meer informatie over ORO TEMPO en indien u exposant wenst te zijn op de volgende editie, neemt u het best contact op met het nieuwe team: Jan Orye, T +32 474 88 15 54, j.orye@orotempo.be en Eric Döhnert, T +32 476 85 16 68, e.dohnert@orotempo.be.