Medewerkers gezocht 

WE ARE LOKING FOR A MULTILINGUAL SALESPERSON TO JOIN OUR DYNAMIC TEAM

 • Perfect knowledge of Dutch(must), English & French
 • Good interpersonal skills
 • Flexible (work on Saturday)
 • Previous experience in sales preferable

Please send us your application at yvan@yvans.be»

_________________________________________________________________

INTERNATIONALE FREELANCE SALES MANAGER gevraagd

Voor de exclusieve Wouters & Hendrix Gold collecties zijn we op zoek naar een gemotiveerde en dynamische salesmanager met affiniteit voor de ontwerpen en appreciatie voor het universum van W&H. Met een belangrijke rol in de ontwikkeling van Wouters & Hendrix Gold binnen het juwelierssegment, ben je verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten, de regelmatige opvolging en het leveren van een uitstekende service. 

Essentieel zijn min. 3 jaar saleservaring in het juwelierssegment, commercieel inzicht, goede marktkennis, target-gerichtheid, oog voor merchandising en service, NL/FR/ENG, flexibiliteit en een verzorgde uitstraling. Aanbod: een uitdagende functie in een creatief Belgisch bedrijf met handwerk als handelsmerk en binnen een dynamisch team. Gelieve CV en contact gegevens te sturen aan info@wouters-hendrix.com

_________________________________________________________________________________

Gevraagd : een klanten-ADVISEUR of -ADVISEUSE

Juwelier-horlogemaker Yanis 1965 wil graag een duurzame samenwerking aangaan met een klantadviseur of -adviseuse. De voorkeur wordt gegeven aan een tweetalige kracht Frans (prioritair)/Nederlands met een grote dosis motivatie en ondernemingszin en een verzorgd uiterlijk.  Graag uw CV en sollicitatiebrief aan info@yanis1965.be.

_________________________________________________________________________________

LOKETMEDEWERKER (M/V) gevraagd

Argentor Essayeurs is reeds meer dan 30 jaar dé specialist in Antwerpen in de aan- en verkoop van edelmetalen, in zowat alle vormen: van investeringsmunten tot baren over juwelen tot zuivere verwerkingsmetalen. Om ons team te versterken, zijn wij per direct op zoek naar een actieve loketmedewerker voor onze winkel. 


Jouw functie:

 • Je test sloopmetalen en bepaalt de waarde van het aangeboden materiaal
 • Je koopt en verkoopt edelmetalen, verzorgt de bijhorende facturatie en beantwoordt hierbij de eventuele vragen van de klanten
 • Je zorgt voor een gepast onthaal van klanten aan het loket en helpt mee om de winkelruimte op orde te houden en de voorraden aan te vullen 

Jouw profiel:

 • Je hebt een goede dosis gezond verstand, zin in handenarbeid en bent vlot drietalig (NL|FR|ENG)
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, je werkt graag en zonder ‘9-to-5-mentaliteit’
 • Je bent klantgericht en sociaal, en beschikt toch ook over de nodige assertiviteit en discretie
 • Ervaring en affiniteit met het product kunnen een pluspunt zijn, maar zijn zeker geen must!

Ben jij geïnteresseerd ?  Dan zien we graag je CV tegemoet via mail aan info@argentoressayeurs.be.

__________________________________________________________________________________

UURWERKMAKER gevraagd

DEPOOTER Hasselt, OMEGA Service Centre, is op zoek naar een uurwerkmaker M/V, ervaring is een vereiste.  Vergoeding en uren overeen te komen.  Gelieve met uw CV contact op te nemen via mail, depooter@edpnet.be

__________________________________________________________________________________

Internationale Freelance Sales Manager Wouters & Hendrix Gold

Voor de exclusieve Wouters & Hendrix Gold collecties zijn we op zoek naar een gemotiveerde en dynamische freelance Sales Manager met affiniteit voor onze ontwerpen en appreciatie voor het universum van Wouters & Hendrix.
Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Wouters & Hendrix Gold binnen het juwelierssegment.  Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Je biedt een uitstekende service en hebt regelmatig contact met de klant om de verkoop van de collectie op te volgen.

PROFIELSCHETS
• Minstens 3 jaar ervaring in sales in het juwelierssegment
• Commercieel inzicht
• Uitmuntende marktkennis
• Verantwoordelijk voor het behalen en overschrijden van de vooropgestelde targets
• Oog voor merchandising & service
• Drietalig NL/FR/ENG
• Flexibel
• Energieke uitstraling en verzorgd uiterlijk

WAT BIEDEN WIJ?

• Een uitdagende functie in een creatief Belgisch bedrijf, dat handwerk hoog in het vaandel draagt.
• Deel uitmaken van een dynamisch team.
• Voorwaarden te bespreken.

Gelieve uw CV en contact gegevens door te sturen naar info@wouters-hendrix.com

____________________________________________________________________________________

Gemotiveerde verkoper/verkoopster voor Vanhoutteghem Boutique

Vanhoutteghem Boutique te Gent is op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster om het team te versterken. Bent u op zoek naar een job in een gerenommeerd bedrijf waarbij contact met klanten, teamplay en variatie belangrijk zijn, aarzel niet en stuur uw CV naar boekhouding@vanhoutteghem.com.
U zal terecht komen in een familiebedrijf waarbij teambelang primeert en zin voor initiatief gesteund wordt. Ervaring in verkoop, technische bagage en kennis van Photoshop/Indesign/Illustrator zijn allemaal pluspunten.
Bent u op zoek naar een job die nooit verveelt en die voldoende mogelijkheden biedt om uzelf te ontplooien, dan bent u de ideale kandidaat.
Mailen kan naar boekhouding@vanhoutteghem.com. Telefonisch contact kan ook op het nummer 09/225.50.45 en u mag vragen naar Michael.

Hopelijk tot binnenkort.

Team Vanhoutteghem

____________________________________________________________________________________


 UURWERKMAKER gevraagd 

Juwelier Bouverne, gevestigd in centrum Gent, is op zoek naar een uurwerkmaker M/V met ervaring om het atelier-team te komen versterken, een functie met verantwoordelijkheden wordt aangeboden. De vergoeding is in verhouding.  Gelieve contact op te nemen via mail, en een CV te richten aan alain@bouverne.eu.

_____________________________________________________________________________________


 INTERNATIONAL SALES MANAGER  gevraagd

KOMONO, een internationale ‘brand’ die hedendaagse uurwerken en optiek-producten ontwerpt en produceert, zoekt voor de hoofdzetel in Zwijndrecht (Antwerpen) een internationale salesmanager met groeipotentieel die een sleutelpositie zal innemen in de wereldwijde expansie van KOMONO. De functie omvat het beheer van de relaties met de internationale distributeurs over de hele wereld, in nauwe samenwerking met twee andere internationale salesmanagers met als doel de snelle groei te faciliteren en consolideren. Een zeer goede kennis van het Engels is essentieel, evenals excellente commerciële, analytische, plannings-, en interpersoonlijke vaardigheden. KOMONO waardeert een proactieve persoonlijkheid die initiatief neemt en problemen op een creatieve manier kan oplossen.   

Meer informatie over deze functie op www.komono.com/knowledge/jobs.  CV en een gemotiveerde brief worden verwacht via work@komono.com

_______________________________________________________________________________________