Medewerkers gezocht 

Internationale Freelance Sales Manager Wouters & Hendrix Gold

Voor de exclusieve Wouters & Hendrix Gold collecties zijn we op zoek naar een gemotiveerde en dynamische freelance Sales Manager met affiniteit voor onze ontwerpen en appreciatie voor het universum van Wouters & Hendrix.
Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van Wouters & Hendrix Gold binnen het juwelierssegment.  Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Je biedt een uitstekende service en hebt regelmatig contact met de klant om de verkoop van de collectie op te volgen.

PROFIELSCHETS
• Minstens 3 jaar ervaring in sales in het juwelierssegment
• Commercieel inzicht
• Uitmuntende marktkennis
• Verantwoordelijk voor het behalen en overschrijden van de vooropgestelde targets
• Oog voor merchandising & service
• Drietalig NL/FR/ENG
• Flexibel
• Energieke uitstraling en verzorgd uiterlijk

WAT BIEDEN WIJ?

• Een uitdagende functie in een creatief Belgisch bedrijf, dat handwerk hoog in het vaandel draagt.
• Deel uitmaken van een dynamisch team.
• Voorwaarden te bespreken.

Gelieve uw CV en contact gegevens door te sturen naar info@wouters-hendrix.com

____________________________________________________________________________________

Gemotiveerde verkoper/verkoopster voor Vanhoutteghem Boutique

Vanhoutteghem Boutique te Gent is op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster om het team te versterken. Bent u op zoek naar een job in een gerenommeerd bedrijf waarbij contact met klanten, teamplay en variatie belangrijk zijn, aarzel niet en stuur uw CV naar boekhouding@vanhoutteghem.com.
U zal terecht komen in een familiebedrijf waarbij teambelang primeert en zin voor initiatief gesteund wordt. Ervaring in verkoop, technische bagage en kennis van Photoshop/Indesign/Illustrator zijn allemaal pluspunten.
Bent u op zoek naar een job die nooit verveelt en die voldoende mogelijkheden biedt om uzelf te ontplooien, dan bent u de ideale kandidaat.
Mailen kan naar boekhouding@vanhoutteghem.com. Telefonisch contact kan ook op het nummer 09/225.50.45 en u mag vragen naar Michael.

Hopelijk tot binnenkort.

Team Vanhoutteghem

____________________________________________________________________________________


 UURWERKMAKER gevraagd 

Juwelier Bouverne, gevestigd in centrum Gent, is op zoek naar een uurwerkmaker M/V met ervaring om het atelier-team te komen versterken, een functie met verantwoordelijkheden wordt aangeboden. De vergoeding is in verhouding.  Gelieve contact op te nemen via mail, en een CV te richten aan alain@bouverne.eu.

_____________________________________________________________________________________


 INTERNATIONAL SALES MANAGER  gevraagd

KOMONO, een internationale ‘brand’ die hedendaagse uurwerken en optiek-producten ontwerpt en produceert, zoekt voor de hoofdzetel in Zwijndrecht (Antwerpen) een internationale salesmanager met groeipotentieel die een sleutelpositie zal innemen in de wereldwijde expansie van KOMONO. De functie omvat het beheer van de relaties met de internationale distributeurs over de hele wereld, in nauwe samenwerking met twee andere internationale salesmanagers met als doel de snelle groei te faciliteren en consolideren. Een zeer goede kennis van het Engels is essentieel, evenals excellente commerciële, analytische, plannings-, en interpersoonlijke vaardigheden. KOMONO waardeert een proactieve persoonlijkheid die initiatief neemt en problemen op een creatieve manier kan oplossen.   

Meer informatie over deze functie op www.komono.com/knowledge/jobs.  CV en een gemotiveerde brief worden verwacht via work@komono.com

_______________________________________________________________________________________