Medewerkers gezocht

Gemotiveerde verkoper/verkoopster voor Vanhoutteghem Boutique

Vanhoutteghem Boutique te Gent is op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster om het team te versterken. Bent u op zoek naar een job in een gerenommeerd bedrijf waarbij contact met klanten, teamplay en variatie belangrijk zijn, aarzel niet en stuur uw CV naar boekhouding@vanhoutteghem.com.
U zal terecht komen in een familiebedrijf waarbij teambelang primeert en zin voor initiatief gesteund wordt. Ervaring in verkoop, technische bagage en kennis van Photoshop/Indesign/Illustrator zijn allemaal pluspunten.
Bent u op zoek naar een job die nooit verveelt en die voldoende mogelijkheden biedt om uzelf te ontplooien, dan bent u de ideale kandidaat.
Mailen kan naar boekhouding@vanhoutteghem.com. Telefonisch contact kan ook op het nummer 09/225.50.45 en u mag vragen naar Michael.

Hopelijk tot binnenkort.

Team Vanhoutteghem

____________________________________________________________________________________

UURWERMAKER gevraagd

TENSEN ANTWERPEN zoekt een uurwerkmaker of uurwerkmaakster om in vaste dienst te komen in het atelier, gedurende 38 uren per week.  Een goed salaris en een aangename werkomgeving worden verzekerd.   Gelieve contact op te nemen via mail op marc@tensen.be of telefonisch op 03/231.98.98.

_____________________________________________________________________________________

 UURWERKMAKER en ADMINISTRATIEF & COMMERCIEEL MEDEWERKER gevraagd

Juwelier Bouverne, gevestigd in centrum Gent, is op zoek naar twee nieuwe medewerkers.
Een uurwerkmaker M/V met ervaring wordt gevraagd om het atelier-team te komen versterken, een functie met verantwoordelijkheden wordt aangeboden. De vergoeding is in verhouding.  Een tweede functie betreft een administratief en commercieel medewerker M/V, bij voorkeur met kennis en ervaring in de juweel- en uurwerkensector.  Gelieve contact op te nemen via mail, en een CV te richten aan alain@bouverne.eu.

_____________________________________________________________________________________

 GOUDSMID MET ERVARING gevraagd

 Het Cederhuis te Grimbergen zoekt een creatieve duizendpoot om hun team te versterken. Jouw job zal voornamelijk bestaan uit atelierwerk, zoals het maken van unieke juwelen in goud en het uitvoeren van herstellingen, alsook verkoop in de winkel.

CV en meer informatie via mail info@goudsmid.be of telefonisch op 02/270 82 02.

 ______________________________________________________________________________________

INTERNATIONAL SALES MANAGER  gevraagd

KOMONO, een internationale ‘brand’ die hedendaagse uurwerken en optiek-producten ontwerpt en produceert, zoekt voor de hoofdzetel in Zwijndrecht (Antwerpen) een internationale salesmanager met groeipotentieel die een sleutelpositie zal innemen in de wereldwijde expansie van KOMONO. De functie omvat het beheer van de relaties met de internationale distributeurs over de hele wereld, in nauwe samenwerking met twee andere internationale salesmanagers met als doel de snelle groei te faciliteren en consolideren. Een zeer goede kennis van het Engels is essentieel, evenals excellente commerciële, analytische, plannings-, en interpersoonlijke vaardigheden. KOMONO waardeert een proactieve persoonlijkheid die initiatief neemt en problemen op een creatieve manier kan oplossen.   

Meer informatie over deze functie op www.komono.com/knowledge/jobs.  CV en een gemotiveerde brief worden verwacht via work@komono.com

_______________________________________________________________________________________