A BrilliANT Antwerp Diamond Experience

Het AWDC, dat de Antwerpse diamantsector vertegenwoordigt, organiseert op 29 en 30 januari 2017, tijdens de jaarlijkse BrilliANT Antwerp Diamond Trade Fair, een speciaal evenement, ‘a BrilliANT Antwerp Diamond Experience’.  Voor de deelnemers een unieke gelegenheid om hun netwerk uit te breiden en nieuwe contacten te leggen.

Op het programma staat een kennismaking met de sector door een exclusief bezoek achter de schermen van de Antwerpse diamantsector, gecombineerd met een netwerkmoment.  Zo krijgen Belgische juweliers en goudsmeden-ontwerpers de kans om hun band met de Antwerpse diamanthandel te versterken en hun adressenboekje binnen de Antwerpse diamantsector te vergroten.

Er wordt gestart met een uitgebreide voorstelling van hoe de Antwerpse diamantsector werkt. Dan volgt een bezoek aan het labo van HRD Antwerp waar deelnemers onder meer kunnen zien hoe certificaten gemaakt worden. Daarna wordt er een diamantatelier bezocht  en een lunch voorzien in een van de diamantbeurzen.  Om hun ervaring af te sluiten, krijgen de deelnemers vrije toegang tot de Antwerp Diamond Trade Fair.  Zij worden ook uitgenodigd op het exclusieve galadiner dat op zondagavond doorgaat in het kader van de jaarlijkse diamantbeurs in Antwerpen. 

Geïnteresseerden kunnen zich eerst registreren en worden daarna door AWDC geselecteerd om deel te nemen.

Programma:

Zondag 29 januari

19.30 – 23.00 uur : ‘Antwerp Diamond Night’ galadiner, georganiseerd als kick-off van de BrilliANT Antwerp Diamond Trade Fair

Maandag 30 januari

10.00 – 12.00 uur    Geleid bezoek achter de schermen van de ‘Antwerp Diamond Square Mile’

    • Introductie
    • Laboratorium
    • Slijpersatelier
    • Beurszaal

       12.00 – 13.00 uur   Lunch

13.00 – 16.00 uur   Bezoek aan de beurs BrilliANT Antwerp Diamond Trade Fair die plaatsvindt in

        de vier Antwerpse beurszalen.

Wie graag meer informatie wenst over dit boeiend evenement of zich direct wenst in te schrijven, kan terecht op www.awdc.be/nocturne.  Informatie over dit project ontvangt u ook via mail@arsnobilis.be of T 0499/722.882.